Κλινικές Δοκιμές

Το 2013, η Bristol-Myers Squibb επένδυσε παγκοσμίως 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια για την ανακάλυψη και ανάπτυξη νέων φαρμάκων για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Στο παρελθόν, διαθέσαμε μια σειρά από νέα προϊόντα για ασθενείς που έχουν ανάγκη, συμπεριλαμβανομένων των φαρμάκων για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, την ηπατίτιδα Β, τον καρκίνο, το HIV / AIDS και το διαβήτη. Καθώς κοιτάζουμε προς το μέλλον, η σειρά παραγωγής μας συνεχίζει να αυξάνεται καθώς έχουμε περίπου 55 υπό ανάπτυξη σκευάσματα, εκ των οποίων, σχεδόν τα μισά είναι βιολογικοί παράγοντες. Παρακάτω είναι μια λίστα με τους τομείς ασθενειών στους οποίους εστιάζουμε:

  • Ανοσο-ογκολογία
  • Ογκολογία/Αιματολογία
  • Ανοσολογικές Παθήσεις
  • Καρδιαγγειακά νοσήματα
  • Ιολογία
  • Νοσήματα του συνδετικού ιστού
  • Ερευνητικά πεδία

Στο πνεύμα της επιστήμης, αποσκοπούμε στην κοινοποίηση των πληροφοριών και δεδομένων από τις κλινικές μελέτες στους ασθενείς, τις ιατρικές/ερευνητικές κοινότητες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους φορείς χάραξης πολιτικής και το ευρύ κοινό, σύμφωνα με τις Αρχές για την Υπεύθυνη κοινοχρησία δεδομένων από κλινικές μελέτες που δημοσιεύονται από τους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς οργανισμούς του κλάδου φαρμακευτικής έρευνας , PhRMA και η EFPIA αντίστοιχα, οι οποίοι υποστηρίζουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής του ασθενούς και τη συναίνεση κατόπιν ενημέρωσης, το σεβασμό της ακεραιότητας των εθνικών ρυθμιστικών συστημάτων και τη διατήρηση των κινήτρων για επενδύσεις στον τομέα της βιοϊατρικής έρευνας.

Ενεργούμε με γνώμονα την πεποίθηση ότι το ανεκτίμητο συστατικό του κάθε προϊόντος είναι η ακεραιότητα εκείνου που το κατασκευάζει.

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η ικανότητα μας για τη διάθεση νέων φαρμάκων σε ασθενείς που έχουν ανάγκη και για την ανεύρεση νέων ενδείξεων για τα τρέχοντα προϊόντα μας εξαρτάται από την απόδειξη της ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και της ευνοϊκής σχέσης οφέλους-κινδύνου μέσω συστηματικών δοκιμών σε ασθενείς οι οποίοι εθελοντικά συμμετέχουν στις μελέτες μας.

Από το 2002, έχουμε διαθέσει πολλά νέα προϊόντα σε ασθενείς που έχουν ανάγκη - ασθενείς με καρκίνο, HIV / AIDS, ψυχιατρικές διαταραχές, ρευματοειδή αρθρίτιδα, χρόνια ιογενή λοίμωξη ηπατίτιδας Β και C, διαβήτη και καρδιαγγειακές νόσους.

Η έγκριση κυκλοφορίας ενός νέου φαρμάκου συχνά σηματοδοτεί απλά την αρχή μιας συνεχιζόμενης επιστημονικής προσπάθειας για τον καθορισμό του πλήρους φάσματος των οφελών για τους ασθενείς. Καθ 'όλη τη διάρκεια των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ενός φαρμάκου, η Bristol-Myers Squibb συνεχίζει να επενδύει το επιστημονικό ταλέντο και τους οικονομικούς πόρους της για τον περαιτέρω καθορισμό του ρόλου των σκευασμάτων στην αντιμετώπιση των σοβαρών ασθενειών.

Η διαδικασία της κλινικής έρευνας είναι μακρά και δαπανηρή. Καθότι η βιομηχανία είναι εκτενής, η επένδυση ενδέχεται να αγγίζει το ποσό άνω του 1 δις δολαρίων και να διαρκεί 10 έως 15 χρόνια για την εξέλιξη ενός φαρμάκου από την ανάπτυξη στη διάθεση.